Sminketips DEL 2

Sminketips

Verdens beste sminketips: Bruk det du har hjemme

Håper du fikk bruk for de forrige tipsene. Det er utrolig mange sminketips for å få en perfekt make-up, her er fortsettelsen på noen utvalgte sminketips.

Dersom du er lei av å ha smale øyner kan du enkelt legge en hvit kajal på våtlinjen istedenfor en mørk farge. Det gir en illusjon av at du får større øyne.

Dersom du har kjøpt en øyenskygge med sterk farge, men den vil ikke lyse opp slik du ønsket, bruk en hvit eyeliner og dekk hele øyelokket før du legger på den kraftige fargen. Sminketips

Få mest mulig ut av vippetangen ved å knipe først på selve bunnen av vippene, og deretter snu vippetangen opp i en invertert posisjon. Dette skaper dobbel curl og varer mye lenger. For et bra sminketips!

Er det en ting som ikke spiller noen rolle uansett hvor flink du er til å legge sminken, er hvis fundationfargen er feil. Et bra sminketips for å finne riktige farger er å teste ut fargen på halsen da den ikke er like utsatt for sol som resten av ansiktet ditt.

Når du legger på mascara, hold et visittkort bak vippene. Da blir hver eneste vipp godt farget uten at du søler på øyelokkene.
Dersom du vil skape en illusjon av en høyere bue på øyenbrynet kan du legge en lys rosa blyant (som er matt). Men husk å gni det utover slik at man ikke oppdager at det er påsminket.

Enkelte kajaler (i alle fall de som ikke er vannfast) har en tendens til å flyte utover når du har påført den under øynene. Men dersom du legger litt pudder rett under der eyelineren ligger, skaper det en barriere og den renner ikke nedover.

Vi er ikke alle like velsignet som Angelina Jolie når det kommer til fyldige lepper. Men det er en liten ting man kan gjøre for å la dem virke større enn de er. Legg en lipliner litt ovenfor leppen, ta deretter på leppestift. Men ikke ta for mye, du vil ikke se ut som en klovn!