Sminketips DEL 1

Sminketips

Gjør hverdagen enklere og mer glamorøs med sminketips fra oss

Du trenger ikke være en proff for å se fantastisk ut. Her kommer noen enkle, men geniale sminketips:

Bruk en plastskje for enkelt å påføre mascara på bunnvippene uten å få noe på huden under øynene. Det hjelper deg også til å oppnå et mye tykkere lag. Hvem skulle trodd at vi kom til å nevne bestikk som en del av et sminketips? -1

Scotchtape – Dette ukonvensjonelle skjønnhetshjelpemiddelet vil hjelpe deg når du legger på eyeliner og skygger, spesielt hvis du går for en mer dristig look som “cat eye”. Det vil også hjelpe deg å oppnå en jevn og balansert look for begge øynene.
Et sminketips de fleste av oss bruker, er at vi har en tendens til å bare legge et lag med concealer under øynene for å skjule posene, men for å virkelig skjule poser, er det best å markere kroken og deretter bruke en mørkere nyanse til det selve «puffy» området.

Plassering av “highlighst” er svært viktig når du prøver å skape naturlig vakker øyesminke. Lysere farger (hvit, kremfarget etc) bør brukes i de indre hjørnene, midt i øyet, og like under øyenbrynet. Bruk de lyseste fargene først, og deretter gå videre til dine mørkere nyanser.

Vi har alle opplevd at mascaraen klumper seg etter altfor kort tid. Men, det er en enkel løsning for det! Tilsett en dråpe eller to av øyedråper i maskaraen og rør rundt. Dråpene mykner mascara-væsken, slik at det blir som om det var en helt ny tube.

Bruk en babytannbørste for å eksfoliere leppene dine. For å virkelig få jobben gjort, kan du lage en hjemmelaget lip-eksfoliere med sukker og kokosolje før skrubbing. Da er du klar for å ta på leppestift og den holder i lang tid. Det var kanskje et sminketips du ikke visste om?