NYHET! alva Sensitiv

Økologisk luksus kosmetikk til sensitiv hud

Nå lanseres en ny og naturlig hudpleieserie utviklet spesielt for sensitiv hud av alva Naturkosmetikk. alva SensitivEt utvalg av åtte nyskapende, svært effektive og luksuriøse kosmetikkprodukter som passer for selv den mest sensitive hud. Alva er først i Europa med forskningsbasert patentert beta 1.3/1.6 glukan i hudpleieprodukter. Denne typen patenterte betaglukaner bidrar til å forbedre hudens regenerasjon. Immunforsvaret i huden blir styrket og gir en optimal og langtidsvirkende effekt på elastisiteten i huden ved daglig bruk. Alva Naturkosmetikk er fri for parabener, alkohol, mineralolje og det brukes kun naturlig parfyme. alva Sensitiv er 100% naturlig, økologisk og allergivennlig. Av seriens 8 kosmetikkprodukter er faktisk omtrent alle 100% veganske, bortsett fra øye og leppepleiekremen som inneholder naturlig bivoks. Dessverre er flere av hudpleieproduktene fra alva utgått, men se tilbud på andre økologiske hudpleieprodukter nedenfor.

De fire grunnleggende prinsippene til Sensitiv kosmetikkserien er: Kombinere unike, sikre og effektive naturingredienser som gir intensiv og langvarig næring til huden, intensiv beskyttelse med patenterte betaglukaner fra Biothera, oppstrammende og fuktighetsgivende effekt fra en unik sammensetning av naturlige virkestoffer, samt en lindrende og beroligende duft fri for parabener og andre miljøgifter.

Økologisk kosmetikkserie som ikke er testet på dyr

For å øke tryggheten til våre kunder er alva Sensitiv testet av Ecocert, verden største sertifiserer av økologiske produkter. alva Sensitiv er ikke testet på dyr og anbefales derfor av PETA – verdens største organisasjon for dyrs rettigheter.

Alva er opptatt av miljø og resirkulering

Sensitive serien til avla Naturkosmetikk er pakket i en elegant resirkulert og nedbrytbar kartong. Av miljøhensyn er glassbeholderne benyttet på 6 av de økologiske og veganske hudpleieproduktene i serien laget av resirkulert glass. alva Naturkosmetikk sin Açai- og Babaçuolje kommer fra en brasiliansk partner som har mottatt en rekke priser for sitt engasjement for en sosial og bærekraftig høsting, som beskytter regnskogen i Amazonas. Priser fra både EU og Seed, sistnevnte har kun blitt gitt til 1100 prosjekter på verdensbasis, understreker dets økologiske referanser.