Alva Sensitiv fuktighetsgel

Gir en behagelig og frisk følse

  • Tilfører intensiv fuktighet
  • Tilfører næring
  • Beskytter huden
  • Styrker hudens immunforsvar

alva Sensitiv fuktighetsgel absorberes raskt og tilfører huden intensiv fuktighet slik at den føles yngre og friskere. Hyaluronsyre trekker fuktigheten inn i huden og etterlater den balansert, fast og glatt.

Bruk: smøres på før 24t Ansiktskrem og gjentas ved behov for en behagelig, frisk følelse.

UTEN MINERALOLJER

Hva er egentlig mineraloljer:
De to mest brukte mineraloljene innen hudpleie er parafin og vaselin. De kommer fra råolje (petroleum), og er ikke praktisk anvendbar i den tilstand de utvinnes. De må først igjennom omfattende kjemisk og fysisk behandling. Den er billig i bruk, føles glatt på huden og har god holdbarhet.

Hva skjer med huden når man bruker produkter med mineraloljer:
Mineraloljene legger seg som en hinne på huden og tetter igjen porene stenger inne skitt og bakterier i huden og hindrer effekten av nyttige ingredienser fra kosmetikk- og hudpleieprodukter til å trenge inn i huden. Mineraloljene hindrer til og med svetteavsondring og hudens egen fettproduksjon. Over tid blir huden tørr og i ubalanse. Tørr hud takler aldring dårlig.

Dersom du tidligere har brukt produkter med mineraloljer vil det ta tid før huden din kommer i balanse igjen, og noe tørret og rødhet kan forekomme under utrensningen.

OKSIDATIVT STRESS:

Problemet:
Når det er en ubalanse mellom reaktive oksygenforbindelser(redusert oksygen) og kroppens evne til å nøytralisere redusert oksygen eller reparere dens resulterende skade, utsettes kroppen for antioksidativt stress. Dette kan sammenlignes med det som skjer når en spiker ruster eller fett harskner.

Aktiv motvirkning/nøytralisering:
alva bruker oljer som er spesielt utvalgt på grunn av behovene til sensitiv hud. Slike oljer har en høy andel antioksidanter og bidrar dermed til å forhindre dannelsen av frie radikaler i huden og styrker hudens antioksidantforsvar.

Unik luksus for sensitiv hud

De fire grunnleggende prinsippene til Sensitiv-serien er : å kombinere unike og effektive ingredienser for gi intensiv og langvarig næring til huden, intensiv beskyttelse, oppstrammende og fuktighetsgivende effekt, samt en lindrende og beroligende duft.

I
Lette, meget godt tolererte økologiske oljer med et høyt innhold antioksidanter bidrar til å redusere oksidativt stress og styrke hudens antioksidantforsvar.

II
Patentert beta 1,3 / 1,6 glukaner bidrar til å forbedre hudens regenerasjon. Immunforsvaret i huden blir styrket og gir en optimal og langtidsvirkende effekt på elastisiteten i huden.

III
Den optimale kombinasjonen av lav og høy molekylvekt av hyaluronsyre gir en dobbel effekt:

– Stimulerer cellefornyelsen og gir en fuktighetsgivende og oppstrammende effekt

– Huden, kroppens første forsvarslinje, blir styrket og beskyttet mot angrep fra bakterier.

IIIV
Den naturlige og allergivennlige duften ble utviklet av annerkjente duft-eksperter, Acorelle, som har stor kunnskap innen aromaterapi. De har klart å skape en duft med beroligende og stress-reduserende effekt.

Posted in Mote | Comments Off on Alva Sensitiv fuktighetsgel