Alva Anti-stress olje

Gir en beroligende effekt

alva Anti-stress olje er beroligende for både sansene og huden. En unik kombinasjon av Açai- og Arganolje jobber sammen for å gi huden en silkemyk følelse og tilfører samtidig huden dypvirkende næring.

  • Silkemyk følelse
  • Tilfører næring
  • Beskytter huden
  • Styrker hudens immunforsvar

Bruk: alva Sensitiv anti-stress olje kan brukes både natt og dag

Anti-stress olje

Tips:

  • Bland inn i alva Sensitiv bodylotion for en rikere og mer næringsrik behandling, kan da også brukes som fotkrem.
  • Bland noen dråper inn i alva Sensitiv 24t-ansiktskrem for en rikere og mer intensiv nattkrem.
  • Bland noen dråper inn i alva Sensitiv 24t-ansiktskrem for en rikere og mer intensiv nattkrem.
  • Prøv også Anti-stress oljen på neglene og neglebåndene for å tilføre næring og mykhet.

AROMATERAPI

Hvordan virker det:
Molekyler av essensielle oljer blir tatt opp i slimhinnene i nesen, lukten blir deretter analysert og formidlet via nervebanene til det limbiske system, et område i hjernen hvor følelsene og minnet sitter. Dette resulterer i at det blir sendt ut et signal til det autonome nervesystemet som deretter sirkulerer signalet rundt i kroppen, inkludert huden, kroppens største organ.

BÆREKRAFTIG HØSTING

alva Naturkosmetikk sine kilder på Açai- and Babaçuolje kommer fra en brasiliansk partner som har mottatt en rekke priser for sitt engasjement for en sosial og bærekrafig høsting som beskytter regnskogen i Amazonas.

Priser fra både EU og Seed, sistnevnte har kun blitt gitt til 1100 prosjekter på verdensbasis, understreker dets økologiske referanser.

ØKOLOGISK SERTIFISERT – ECOCERT

For å øke tryggheten for våre kunder, er alva Sensitiv testet av verdens største sertifiserer av økologiske produkter.

Ecocert serifiserer økologiske produkter i over 80 land og er et uavhengig selskap som ikke er knyttet til verken produsenter eller leverandører.

Unik luksus for sensitiv hud

De fire grunnleggende prinsippene til Sensitiv-serien er : å kombinere unike og effektive ingredienser for gi intensiv og langvarig næring til huden, intensiv beskyttelse, oppstrammende og fuktighetsgivende effekt, samt en lindrende og beroligende duft.

I
Lette, meget godt tolererte økologiske oljer med et høyt innhold antioksidanter bidrar til å redusere oksidativt stress og styrke hudens antioksidantforsvar.

II
Patentert beta 1,3 / 1,6 glukaner bidrar til å forbedre hudens regenerasjon. Immunforsvaret i huden blir styrket og gir en optimal og langtidsvirkende effekt på elastisiteten i huden.

III
Den optimale kombinasjonen av lav og høy molekylvekt av hyaluronsyre gir en dobbel effekt:

– Stimulerer cellefornyelsen og gir en fuktighetsgivende og oppstrammende effekt

– Huden, kroppens første forsvarslinje, blir styrket og beskyttet mot angrep fra bakterier.

IIIV
Den naturlige og allergivennlige duften ble utviklet av annerkjente duft-eksperter, Acorelle, som har stor kunnskap innen aromaterapi. De har klart å skape en duft med beroligende og stress-reduserende effekt.

Posted in Mote | Comments Off on Alva Anti-stress olje