Hvordan vanntett sko uten å ødelegge dem

Regn eller snø (eller noen form for nedbør egentlig) er som kiss of death til en elsket par skinnsko. Det er grunnen til at nesten alle sko stell insisterer på å spyle dem ned med en vanntett spray før stepping foten utendørs. Som det viser seg at en forebyggende tiltak ha motsatt effekt, forkorte skoene levetid. Hold lesing for å finne ut hvordan du vanntett sko uten fullstendig ødelegger dem.

Unngå vanntett sprays

For å virkelig vanntett skinn betyr det å skape en barriere der vann eller fuktighet ikke kan komme gjennom fra begge retninger slik at skinnet ikke lenger puster. Når skinnet er ikke lenger å puste, det påvirker temperaturen og svette fra innsiden forårsaker svette og lukt. Foten sitter i en badstue.

Velg en vann resistant spray istedet

Vann resistant spray er det beste alternativet de er lett nok slik at selv om du tilfeldigvis oversaturate materialet vil du ikke skade den. En annen perk? Rengjøring, farging, og condition skoene (aka alt du trenger å gjøre for å bevare livet av skoene) er faktisk mulig hvis du bruker en vannbestandig spray. “Vanntett spray er for sterk, de fungerer som en fugemasse og på grunn av det vil det ikke absorbere.

Test et lite sted først

Jeg anbefaler å gjøre en stikkprøve før du bruker noe over et element

spray lett

Hold sprøyte åtte til 30 centimeter bort fra skon og tåke en veldig lett spray. La det tørke. Deretter gjelder en andre la, og hvis du vil kan du gjøre et tredje.

Unngå Ett Visse Finish

Ikke spray patent skinn. Tenk på det som plast det kan ikke nødvendigvis ødelegge materialet men det vil bare sitte på toppen og ser rotete eller våt. Du kan bruke vannavstøtende spray for alle andre materialer som skinn, semsket skinn mm.

sko

Posted in Mote | Comments Off on Hvordan vanntett sko uten å ødelegge dem