De eneste 5 vesker du trenger for arbeid

Vi krever mye av vårt arbeid veske. For liten til å passe en iPad? Vi passerer takk. Lunsj, gym kit, hatter, skjerf og hansker? Vi er ikke sikker på at en etablering i stand til å passe på at mange faktisk eksisterer. For 2016 foreslår vi å oppsøke hardt arbeidende bagger som vil gjøre livet ditt enklere.
Før du går svak i knærne enn en pose blanke ytre og maskinvare, se på innsiden. Er det nok lommer til å passe dine nødvendigheter? Er den viktigste lås eller zip praktisk? Hva med en stropp for en cross-body alternativ?
Vi anbefaler også å pakke en liten veske eller flat clutch innen større Totes å huse hverdagsverdisaker (kredittkort, telefon, favoritt leppestift). Når en improvisert møte kalles, kan du plukke sa vesken ut av sin større hjem for å unngå å se ut som posen damen når rote rundt etter en penn.
Og hvorfor ikke styre klar av svarte poser og prøve en colourway som viser personlighet? Gull eller sølv maskinvare eller en farget för vil si mer om din stil enn noen høyt logo. Og skulle det gym kit ikke passe inn? Vel da, ærlig tredemølle kan vente.
En praktisk tote som merker alle boksene: innerlommer, ekstra stropp, strukturert lær eksteriør som er lett å rengjøre. En ekte pose for livet.

vesker

vesker

vesker

vesker

vesker

Posted in Mote | Comments Off on De eneste 5 vesker du trenger for arbeid