Kvinnens livssyn

Undersøkelsene viste dog også at fantasiene stort sett aldri ble virkeliggjort. Drømmene forble drømmer. Fantasiene forble fantasier. Det som undersøkelsene virkelig avslørte var effekten disse fantasiene hadde på kvinnens reelle sexliv. Kvinnens fantasier øket hennes evne til å oppnå seksuell tilfredsstillelse, samt minsket hennes skyldfølelse. Undersøkelser som ble framlagt i perioden fra 1973 fram til 1998 (Strassberg og Lockerd) viste at ønsket om å bli utsatt for dominanse under den seksuelle akt, var et gjennomsgangstema i kvinnernes fantasiverden. Mer enn halvparten av de som ble utspurt, innrømmet at deres sexfantasier som oftest dreiet seg om å bli tatt med makt, og å bli dominert.

Det som nå gjenstår å spørre, er: Har den seksuelle frihet kvinnen per i dag har oppnådd, også befridd henne fra  hennes “naturlige samvittighet”? Oppfører kvinnen seg egentlig mer frigjort og usømmelig enn hva hennes natur tilsier? Som til sist ikke vil ende i annet enn kaotiske forhold, som gjør hennes tilværelse miserabel til en hver tid? Uansett hvor frispråklig og seksuelt oppdatert hun forsøker å framstille seg som? Og derfor alltid vil være på jakt etter den seksuelle tilfredsstillelse, den mentale, som nå er erstattet med en fysisk variant som misoppfattes som “den perfekte orgasmen”?

Posted in Mote | Comments Off on Kvinnens livssyn