Hvor mye penger legger du i ditt eget utseende?

Det eneste jeg ikke kjøper til 600 kroner krukka, er skrubb, fordi det er det samma om du tar en neve kaffegrut eller litt skrubb og gnir huden med. Så jeg kjøper en sånn med aprikoslukt som jeg liker godt. Alt i alt vil jeg si at jeg legger mye tid i å se det som jeg mener er presentabelt. Jeg kunne brukt den tiden på mye annet, men det vil jeg ikke, for jeg vil føle meg vel. Det koster jo også litt penger, men jeg har faktisk råd til det, både salongbesøk og det å kjøpe ordentlige produkter. Jeg har en god lederstilling, godt betalt og har med folk å gjøre hele dagen, så hvorfor ikke?

Jeg napper bryn, barberer legger og andre plasser. Jeg legger sminke, smører meg selv med lotion. Jeg går til hudpleie minst en gang i mnd og jeg går til frisør annenhver måned.

Jeg kjøper også kun produkter fra salong, både til hår og hud. Folk kan si hva de vil, men sjampo på salong koster 229, i butikk koster den ca 35. Den fra salong har jeg i 9 uker, den fra butikk har jeg i en uke. (Jeg vasker håret hver dag). Det lønner seg. Jeg kjøper hudprodukter beregnet på min hudtype, og disse varer også lenge.

Det hender jeg nevner dette til folk jeg kjenner, og da ser de liksom på meg litt rart. Tenk å bruke penger på dyre produkter og ting man kan gjøre selv!! Også den tiden som går med, man må jo være skikkelig overfladisk. Og ja, jeg er overfladisk. Jeg vil se bra ut, jeg driter i hvordan andre ser ut.
Jeg kan da ikke være den eneste i hele verden som bruker litt tid og penger på eget utseende?

Posted in Mote | Comments Off on Hvor mye penger legger du i ditt eget utseende?