Hvilke jeans bør man velge?

Styr unna skinnyjeans som er smale nederst og gå for ikke for vid (det blir bare overdrevet), men en rett -1relativt vid benlengde fra hoften og ned, kanskje med litt bootcut. Stoffet har også mye å si. Når stoffet er litt ekstra kraftig vil de også falle penere fra hoften, slik at tynne ben virker kraftigere. Når du er så høy og har tynne ben er det ikke bare vidden i buksene men også hvordan lommene er plassert bak, det er kult at de er plassert litt langt ned og er ganske store.
Og for guds skyld: pass på at buksene er lange nok. Det verste som skjer er at høye menn går i høyvannsbuker -ekstra viktig når du har litt vidde i jeansene.
Replay har mange kule jeans til herre. Men det er sef MANGE andre kule også. Stikk i en butikk som har MANGE jeans, f.eks Urban eller Carlings, så slipper du å gå i tusen butikker.

Posted in Mote | Comments Off on Hvilke jeans bør man velge?